Borac je danas slavio 2:0

Jagodić razočaran prvim poluvremenom, ali sretan zbog Zvezde: Poziv koji se ne odbija

Samir Mlaćo

FK Borac je danas u prijateljskom meču upisao pobjedu protiv FK Trepča.

Banjalučani su slavili 2:0.

"Moram reći da smo ciljano ovo odradili. Jučer je ekipa odigrala 75 minuta, a ta grupa danas je završila ovih 15 minuta. Želio sam dati priliku onima koji jučer nisu igrali. Odigrali su 75 minuta i poprilično sam razočaran pristupom u prvom dijelu. Sutra ćemo to analizirati. Rekao sam da želim da Borac pobjeđuje bez obzira skim igra, a ekipi Trepče želim sve najbolje", kazao je Vlado Jagodić nakon meča.

Naredni meč je protiv Čukaričkog u utorak.

"Ciljano smo dogovarali protivnike. Jučer smo imali jako čvrstu utakmicu, a danas je bilo ciljno. Čukarički je šlag na tortu naših priprema na Zlatiboru. Želio sam da igramo sa Partizanom, ali nismo dogovorili. U utorak je danas najjača provjera".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac će gostovati i Crvenoj Zvezdi.

"Generalka nam je Rudar, a Crvena Zvezda se ne odbija. Nama treba pred Evropu prava provjera. Prihvatili smo to i njima će biti generalka, a mi idemo tamo da igrači vide koliko možemo. Smatram da idemo dobrim putem i može samo da nam donese dobro, bez obzira kakav bude rezultat", dodao je Jagodić za SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.