8

Komentari (8)

Neki koji rade za sportsportba ukljuceni su navodno kao citaoci sa korisnickim imenom da bi branili sportsportba od razno raznih kritika, jedan od njih je pod korisnickim imenom "magistar"
Zelio bih da ponistim sve moje komentare i da se iskljucim sa sportsportba, nekada na ovome sportsportba mogu ponistiti ili izbrisati svoje komentare a nekada ne mogu, ne znam ko je uradio ovaj website to jest koje programirao ovaj website, zelio bih da ponistim sve moje komentare i da se iskljucim sa ovog websajta sportsportba.
BlueBoys
Iz krajnosti u krajnost, nacionalisti do kosti, a klub se zove crvena zvijezda ona partizanska zvijezda. Xaxxaxaxa...
Pitam se koja je to FK Trepca, da li je to ona FK Tepca koja ne priznaje fudbalski savez Kosova, FK Trepca iz Sjeverne Kosovske Mitrovice, ta FK Trepca nije priznata od UEFA i ne znam zasto je sportsportba prenosio tu utakmicu. Da jos intersantna stvar bude Borac igra pripremne prijateljske utakmice samo sa klubovima iz Srbije. Pitam se kada Borac bude igrao svoju prvu evropsku utakmicu da li ce se taj klub predstaviti kao klub iz Bosne i Hercegovine. Borac je kako vidim klub politike a ne klub sporta. Sramota za sportsportba sto je prenosio ovu utakmicu Borac - FK Trepca.
magistar
Zato imamo tebe da nam sve to objasniš. Ajd ne prdi toliko sa politikom. Gledaj sport
Mazi
Čudi me da igraju sa Srbijanskim klubovima na Zlatiboru .
Taj sport koji predstavlja Borac nije sport vec politika igra sa klubom sa Kosova koji ne priznaje fudbalski savez Kosova a to je FK Trepca, FK Trepca nije priznata od UEFA, FK Trepca iz Sjeverne Kosovske Mitrovice. FK Trepca je klub politike a ne sporta, kako vidim zivis sa iluzijama jer zelis da vidis svijet u boljem svijetlu, ne zelis da vidis stvarnost onakva kakva jeste, htijeli mi to priznati ili ne ppolitika je umijesana u sportu u nekim zemljama.
Farre10
Jadoooo otresce vas ljudi, niste vi nivo za evropu. Hila bogu nije mila
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.