Seria A, 34. kolo

Remi Rome i Intera na Olimpicu, Džeko upisao dvije asistencije

Roma i Inter su večeras na Olimpicu podijelili bodove jer su u 34. kolu Serije A odigrali 2:2. 

Gosti nakon samo 15 minuta dolaze do vodstva i to golom De Vrija. U samom finišu prvog poluvremena Roma dolazi do poravnanja golom Spinazzole. Za gol je asistirao Džeko.

U drugom poluvremenu Vučica stiže do preokreta. U 57. minuti Džeko se lijepo izborio s odbranom gostiju, došao u poziciju da šutira, ali u tom trenutku na loptu je naletio Mkhitaryan i pogodio za 2.1. Džeko se nije ljutio te je prišao Armencu da ga zagrli.

U samom finišu meča Nerrazzurri ipak uspijevaju doći do boda. Spinazzola je bio neoprezan i napravio penal a siguran s bijele tačke bio je Lukaku za konačnih 2:2.

Roma je poslije ovog meča ostala na 5. mjestu sa 58 bodova dok je Inter drugi sa pet bodova manje od Juventusa koji ima i meč manje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 34. kolo:

Roma - Inter 2:2

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.