Po drugi put u karijeri

U novoj sezoni Premijer lige na suprotnim stranama će se naći i dva brata

Admin Čaušević

Nova sezona Premijer lige startat će u prvim danima augusta, a s posebnom pažnjom će se pratiti u porodici Dujaković. 

Naime, u takmičarskoj godini 2020/21 na suprotnim stranama naći će se braća Dujaković, Siniša i Nikola. 

Siniša ima 28 godina i dobro je poznato ime s bh. terena. Već dugo godina igra u Premijer ligi, do sada je skupio 94 nastupa u bh. eliti uz tri gola. Trenutno je član Borca, a ranije je nastupao za Metalleghe BSI.

Mlađi brat Nikola (24) je član Krupe već nekoliko godina još otkako je završio omladinske selekcije u Borcu. Ovaj klub nije napuštao ni kada su ispali u Prvu ligu RS.

Inače, njih dvojica su već ranije igrali u Premijer ligi na suprotnim stranama. Bilo je to 2016. godine kada je Nikola nosio dres Krupe, a Siniša bio član Metalleghea BSI.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U novoj sezoni braća Dujaković će se na suprotnim stranama naći u šestom kolu kada će Borac u lokalnom derbiju dočekati Krupu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.