Jagodić razočaran prvim poluvremenom, ali sretan zbog Zvezde: Poziv koji se ne odbija

Borac je danas slavio 2:0

Jagodić razočaran prvim poluvremenom, ali sretan zbog Zvezde: Poziv koji se ne odbija

S. Mlaćo

FK Borac je danas u prijateljskom meču upisao pobjedu protiv FK Trepča.

Banjalučani su slavili 2:0.

"Moram reći da smo ciljano ovo odradili. Jučer je ekipa odigrala 75 minuta, a ta grupa danas je završila ovih 15 minuta. Želio sam dati priliku onima koji jučer nisu igrali. Odigrali su 75 minuta i poprilično sam razočaran pristupom u prvom dijelu. Sutra ćemo to analizirati. Rekao sam da želim da Borac pobjeđuje bez obzira skim igra, a ekipi Trepče želim sve najbolje", kazao je Vlado Jagodić nakon meča.

Naredni meč je protiv Čukaričkog u utorak.

"Ciljano smo dogovarali protivnike. Jučer smo imali jako čvrstu utakmicu, a danas je bilo ciljno. Čukarički je šlag na tortu naših priprema na Zlatiboru. Želio sam da igramo sa Partizanom, ali nismo dogovorili. U utorak je danas najjača provjera".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac će gostovati i Crvenoj Zvezdi.

"Generalka nam je Rudar, a Crvena Zvezda se ne odbija. Nama treba pred Evropu prava provjera. Prihvatili smo to i njima će biti generalka, a mi idemo tamo da igrači vide koliko možemo. Smatram da idemo dobrim putem i može samo da nam donese dobro, bez obzira kakav bude rezultat", dodao je Jagodić za SportSport.ba.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pitam se koja je to FK Trepca, da li je to ona FK Tepca koja ne priznaje fudbalski savez Kosova, FK Trepca iz Sjeverne Kosovske Mitrovice, ta FK Trepca nije priznata od UEFA i ne znam zasto je sportsportba prenosio tu utakmicu. Da jos intersantna stvar bude Borac igra pripremne prijateljske utakmice samo sa klubovima iz Srbije. Pitam se kada Borac bude igrao svoju prvu evropsku utakmicu da li ce se taj klub predstaviti kao klub iz Bosne i Hercegovine. Borac je kako vidim klub politike a ne klub sporta. Sramota za sportsportba sto je prenosio ovu utakmicu Borac - FK Trepca.
3 5
Zelio bih da ponistim sve moje komentare i da se iskljucim sa sportsportba, nekada na ovome sportsportba mogu ponistiti ili izbrisati svoje komentare a nekada ne mogu, ne znam ko je uradio ovaj website to jest koje programirao ovaj website, zelio bih da ponistim sve moje komentare i da se iskljucim sa ovog websajta sportsportba.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi