Čeka se odgovor Građana

Zamijenili uloge: Došlo vrijeme da Leeds United moli Manchester City

Admin Čaušević

Krajem prošlog i početkom ovog milenijuma Leeds United je bio jedan od najboljih engleskih klubova, dok je Manchester City tada igrao u nižim rangovima. 

Dva desetljeća kasnije klubovi su zamijenili uloge. Manchester City ne da je među najboljim u Engleskoj već i u svijetu, dok je Leeds konačno izborio promociju u Premiership.

Bijeli s Elland Roada su tokom minule sezone iz Cityja imali Jacka Harrisona, a čim su saznali da će ponovo igrati Premiership uputilu su molbu Građanima.

Naime, ovaj 23-godišnji veznjak je bio standardan u timu Marcela Bielse. Odigrao je 48 utakmica, zabio šest golova i upisao osam asistencija.

Brojke su to zbog kojih ga argentinski stručnjak i dalje želi u timu engleskog fudbalera, ali dosta će zavisiti od odgovara Manchester Cityja.

Inače, Manchester City će večeras u Premiershipu gostovati Watfordu. Najbolje kvote za taj meč nudi kladionica Mozzart. Ponudu pogledajte ovdje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.