Zasijedao Upravni odbor

Zvijezda 09 potvrdila dogovor sa FK Borac

Admin Čaušević

Upravni odbor sada već bivšeg premijerligaša Zvijezde 09 zasijedao je danas i donio nekoliko važnih odluka. 

Možda i najvažnija se odnosi na transfer Aleksandra Vojnovića. Vodeći ljudi Zvijezde 09 su potvrdili dogovor sa FK Borac.

Donesene su sljedeće odluke:

- UO odbor je izrazio nezadovoljstvo dosadašnjim tokom priprema za takmičarsku sezonu 2020/21 i naložio sportskom sektoru da pod hitno preduzme određene aktivnosti u cilju poboljšanja situacije.

- UO je potvrdio dogovor sa FK Borac Banja Luka u vezi transfera igrača Aleksandra Vojnovića. UO se zahvaljuje igraču na dosadašnjoj saradnji i želi mu puno sreće u nastavku karijere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

- UO je potvrdio dogovor sa Fudbalskim Savezom Republike Srpske o montaži reflektora na stadionu u Ugljeviku. Verifikovan je potpisani ugovor sa rokom završetka radova od godinu dana.

- UO prihvatio je prijedlog predsjednika Borislava Stanišića u vezi daljih koraka oko pravne borbe za status FK Zvijezda 09 Etno selo Stanišići. Konstatovano je da predsjednik NS/FS BiH gospodin Begić i dalje izbjegava odgovore na naša pitanja. Klub će biti uporan i koristiti sva dozvoljena sredstva da dobije odgovor na ista.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.