FK Borac završio pripreme na Zlatiboru

Ekipa se vraća u Banja Luku

FK Borac završio pripreme na Zlatiboru

M. Šljivak

FK Borac završio je pripreme na Zlatiboru.

Banjalučki tim boravio je prethodnih 14 dana u Srbiji, gdje je odigrao i nekoliko pripremnih utakmica, kojima trener Vlado Jagodić itekako mora biti zadovoljan.

Isprobao je sve što je želio pred početak nove sezone, ostvareni su i dobri rezultati, ali to je manje bitno u ovom slučaju.

Igrači i rukovodstvo Borca danas su se zaputili nazad za Bosnu i Hercegovinu. Tamo će nakon kraćeg odmora nastaviti s radom, a naredni rival je za tri dana ekipa Rudara iz Prijedora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Generalku pred start nove sezone u Premijer ligi ekipa Vlade Jagodića će odigrati protiv Crvene zvezde u Beogradu (28. juli), a prvi izazov u prvenstvu im slijedi protiv Mladosti u Banja Luci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi