Prvak BiH pregovora s mladim nogometašem Crvene zvezde

Sarajevo zainteresovano za 21-godišnjeg Juga Stanojeva? · Saznajemo

E. Škorić

Jug Stanojev, krilni napadač rođen 1999. godine, koji igra na posudbi iz Crvene zvezde u Grafičaru, mogao bi postati nova akvizicija FK Sarajevo, saznaje SportSport.ba.

Bordo tim i ovog ljeta sprema kvalitetan tim za najveće domete u Premijer ligi i za potencijalni iskorak u Evropi.

Matthias Fanimo, igrač Mladosti iz Doboja kod Kaknja, nedavno je postao igrač Sarajeva, ranije je produžena posudba Besimu Šerbečiću, potpisao je i Zinedin Mustedanagić na stalnoj osnovi, a sada nije isključeno da na Koševo dođe talentovani nogometaš Zvezde.

Stanojev je član Grafičara, Zvezdine filijale i pod ugovorom s aktuelnim prvakom Srbije, ali igrač je koji obećava i kojem se predviđa blistava karijera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Marakanu je stigao još 2016. godine iz Hajduka, a nakon toga je uslijedilo njegovo sazrijvevanje u mlađim kategorijama Crene zvezde.

Kvalitetan je, očigledno, a zanimljivo da iz njegove porodice dolazi Aleksandar Katai, koji se ovog ljeta vratio u Zvezdu i jedno je od najvećih imena tima s Marakane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.