Sporazumni raskid saradnje

Razišli se FK Borac i Marin Galić · Saznajemo

Samir Mlaćo

Marin Galić od danas i zvanično više nije član FK Borac.

Galić se danas sporazumno razišao sa Banjalučanima, što je upravo i potvrdio za SportSport.ba.

Ovaj defanzivac je na Zlatiboru pred sami kraj priprema u na pripremnoj bazi svog tima odlučio da se raziđe sa Banjalučanima, a tačni detalji zbog kojih je došlo do toga nisu poznati.

Dvije strane su ipak pronašle zajednički jezik kako bi se razišli na fer i korektan način, pa će Galić u potragu za novim angažmanom, a Borac za njegovom zamjenom.

Galić je u BiH nosio i dres Mladosti, Branitelja te Zrinjskog, no sada je u nezavidnoj poziciji. Klubovi u našoj zemlji su već formirali ekipe, ostale su još generalke i naredne sedmice početak prvenstva, no ljubiteljima nogometa i trenerima njegova kvalitete dobro su poznate.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.