Zvijezda 09 potvrdila dogovor sa FK Borac

Zasijedao Upravni odbor

Zvijezda 09 potvrdila dogovor sa FK Borac

A. Čaušević

Upravni odbor sada već bivšeg premijerligaša Zvijezde 09 zasijedao je danas i donio nekoliko važnih odluka. 

Možda i najvažnija se odnosi na transfer Aleksandra Vojnovića. Vodeći ljudi Zvijezde 09 su potvrdili dogovor sa FK Borac.

Donesene su sljedeće odluke:

- UO odbor je izrazio nezadovoljstvo dosadašnjim tokom priprema za takmičarsku sezonu 2020/21 i naložio sportskom sektoru da pod hitno preduzme određene aktivnosti u cilju poboljšanja situacije.

- UO je potvrdio dogovor sa FK Borac Banja Luka u vezi transfera igrača Aleksandra Vojnovića. UO se zahvaljuje igraču na dosadašnjoj saradnji i želi mu puno sreće u nastavku karijere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

- UO je potvrdio dogovor sa Fudbalskim Savezom Republike Srpske o montaži reflektora na stadionu u Ugljeviku. Verifikovan je potpisani ugovor sa rokom završetka radova od godinu dana.

- UO prihvatio je prijedlog predsjednika Borislava Stanišića u vezi daljih koraka oko pravne borbe za status FK Zvijezda 09 Etno selo Stanišići. Konstatovano je da predsjednik NS/FS BiH gospodin Begić i dalje izbjegava odgovore na naša pitanja. Klub će biti uporan i koristiti sva dozvoljena sredstva da dobije odgovor na ista.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
cOOL
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi