Vratio se u staro jato

Todorović nakon povratka u HŠK Zrinjski: Svi želimo titulu vratiti u Mostar!

Midhat Šljivak

Ognjen Todorović potpisao je danas ugovor sa HŠK Zrinjski.

Nakon epizode u Turskoj, Todorović se vraća u Mostar, gdje će ponovo pojačati redove Plemića.

Todorović je za SportSport.ba komentarisao svoj povratak u redove mostarskog tima.

"Godina i po jeste dugo, ali ovdje se osjećam kao kod kuće. Ovdje sam stekao ime i ugled. Drago mi je što sam tu, poznajem igrače, ljude. Vraćamo se i idemo u nove pobjede", rekao je Todorović.

Ambicije su kao uvijek trofeji...

"Ambicije su uvijek iste. Napadamo ligu, Kup, sve što budemo mogli osvojiti".

Publika je sretna što su ponovo u ekipi Filipović-Bilbija-Todorović, koji im je donio dosta radosti u prethodnim godinama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sretni smo i mi svi što smo ponovo na okupu. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja navijača. Mi imamo ista očekivanja, svi želimo vratiti titulu u Mostar", istakao je Todorović.

Todorović je sa Zrinjskim osvojio tri naslova prvaka BiH. Odigrao je 130 utakmica i ostvario je učinak od 25 golova i 24 asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.