Problemi za HŠK Zrinjski: Zbog pandemije kasni papirologija za Ivana Enina

Rus bi mogao propustiti utakmicu protiv Olimpika

Problemi za HŠK Zrinjski: Zbog pandemije kasni papirologija za Ivana Enina

Početkom prelaznog roka za narednu sezonu HŠK Zrinjski je iz redova NK Široki Brijeg uspio dovesti jednog od najboljih nogometaša velikog rivala Mostaraca.

Radi se o ruskom nogometašu Ivanu Eninu koji je i kroz ove pripreme pokazao da će biti od velike koristi Mladenu Žižoviću i njegovom timu. Ipak, moguće je da će u Zrinjskom još malo pričekati na Eninov debi u službenim utakmicama. Naime, kako SportSport.ba saznaje, postoje stanoviti problemi oko administracije ruskog nogometaša. Najvjerojatnije se radi o nogometaševoj radnoj dozvoli, te problemima koje je oko iste izazvala pandemija koronavirusa a u Zrinjskom rade sve da se ovaj problem riješi do početka prvenstva.

Ipak, kako sada stvari stoje ne treba čuditi ako ovaj vrsni zadnji vezni nogometaš ne nastupi u prvom kolu Premijer lige u kojem će Zrinjski dočekati FK Olimpik pa će, ukoliko stvari ne budu riješene do 1.08. sav teret u premijernoj utakmici pasti na Damira Zlomislića koji je bio jedan od najkvalitetnijih nogometaša Zrinjskog kroz pripreme za skori početak sezone.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
pa dobro jest daleko široki brijeg od Mostara, nemojte naglo Hercegovci da ne bude ozljeda....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi