Trener HŠK Zrinjski

Mladen Žižović: Hvatamo polako ritam

Edmir Škorić

Trener HŠK Zrinjski Mladen Žižović govorio je nakon pobjede nad Posušjem.

Zrinjski je u generalnoj probi nadigrao Posušje za 45 minuta i slavio s 3:0, a trener Žižović nije imao šta da prigovori svojim igračima, ne samo za danas nego i za sve što su radili tokom priprema.

"Zadovoljni smo. Bolje je pobjeđivati nego gubiti, ali sve je to drugačije u prvenstvenim utakmicama. Pokušavamo osposobiti sve igrače da nam budu u konkurenciji. Hvatamo polako ritam, nemamo puno povrijeđenih igrača. U konačnici možemo biti zadovoljni svim utakmicama na pripremama", rekao je Žižović, pa se osvrnuo na početak Premijer lige i duel s Olimpikom u Mostaru.

"Vrlo tvrda i neugodna ekipa. Analizirat ćemo ih naredne sedmice. Čvrsti su, agresivni, imaju takav stil igre. Sigurno je da će u Mostar doći s velikim motivom i elanom, ali probaćemo da ih nadigramo i pobijedimo".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.