Plemići u prvom kolu protiv Olimpika

Remi Zrinjskog u Međugorju

HŠK Zrinjski odigrao je danas još jednu prijateljsku utakmicu. 

Pripremna utakmica protiv hrvatskog trećeligaša iz Ploča, odigrana na terenima Sport Centra u Međugorju završila je remijem 2:2, a za Plemiće danas nisu igrali nogometaši koji su jučer startali u prvoj postavi protiv Posušja, u utakmici koju su Mostarci dobili s 3:0.

Zrinjski je dva puta bio u zaostatku, no pogotci Miljana Govedarice i Marija Tičinovića bili su dovoljni za konačnih 2:2.

Osim strijelca drugog pogotka, Tičinovića, prve minute u pripremama upisao je i Miljan Škrbić. A, treba dodati i da je 16-godišnji Petar Sučić, kojem fudbalski stručnjaci predviđaju blistavu karijeru, upisao prve minute u seniorskom timu Zrinjskog. 

Novu sezonu Zrinjski otvara duelom protiv Olimpika na svom terenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.