Uskoro ide put Španije

Miralem Pjanić odgovorio na Barceloninu čestitku

Endin Čaušević

Miralem Pjanić je sinoć po četvrti put u karijeri uspio s Juventusom da osvoji titulu prvaka Italije.

Pjanić je u Juventus stigao na ljeto 2016. godine iz Rome i to je bio pun pogodak za njega. Bh. veznjak je osvojii četiri Scudetta zaredom, a od naredne sezone će se u dresu Barcelone boriti za trofej prvaka Španije.

Prije nekoliko sedmica je potvrđeno da Pjanić na kraju sezone napušta Juventus i da seli u Barcelonu s kojom je dogovorio saradnju na četiri godine.

Barcelona je sinoć putem zvaničnog Twitter profila čestitala Pjaniću titulu koju je osvojio s Juventusom, te je ovim potezom oduševila fanove našeg reprezentativca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić je odlučio da odgovori, te je poručio da uskoro stiže u Barcelonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.