Barcelona se na bosanskom jeziku oglasila na Twitteru nakon što je Pjanić s Juventusom postao prvak

Uputili čestitke svom budućem igraču

Barcelona se na bosanskom jeziku oglasila na Twitteru nakon što je Pjanić s Juventusom postao prvak

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su na svom terenu pobijedili Sampdoriju sa 2:0 čime su i teoretski osigurali odbranu titule prvaka Italije.

Nevjerovatna dominacija Juventusa tako se uspjela nastaviti jer je ovo čak deveta uzastopna titula za klub iz Torina. Nakon utakmice u centru pažnje našao se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji će na kraju sezone napustiti Juventus.

Pjanić će odigrati ostatak Serije A i Lige prvaka za Juventus, a potom će put Barcelone s kojom je već ozvaničio saradnju. Jasno je da u Barceloni pomno prate sve igre Pjanića koji je i sinoć bio jedan od najboljih na terenu.

Za bh. veznjaka ovo je četvrta titula prvaka Serije A s Juventusom, a naredne sezone će se za titulu boriti u Španiji u dresu Barcelone. Katalonci su sinoć pokazali svoju veličinu jer su putem Twittera čestitali titulu prvaka Italije našem reprezentativcu i to na bosanskom jeziku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Čestitamo Miralem Pjanić", poručili su iz Barcelone što je još jedna potvrda da su sportisti zaista najbolji ambasadori naše zemlje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zee
Sto si osvajo osvajo si....
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi