I dalje je u sjajnoj formi

Nisu to očekivali: Maldini na ljetovanju pokazao kako izgleda iako ima 52 godine

Endin Čaušević

Legendarni Paolo Maldini na kraju ove sezone će gotovo sigurno napustiti mjesto tehničkog direktora u Milanu.

Maldini se baš ne slaže sa stavovima čelnika kluba oko promjene trenera, te dolaska Ralfa Rangnicka. Svoje nezadovoljstvo javno je pokazivao i čini se da je već jasno da neće ostati u klubu u kojem je proveo najbolje dane svoje igračke karijere.

Legendarni fudbaler trenutno se nalazi na odmoru sa svojom suprugom u italijanskom Portofinu. U italijanskim medijima pojavile su se fotografije Maldinija i njegove supruge Adriane Fosse, a njegov izgled je šokirao mnoge.

Maldini izgleda kao u najboljim danima i jasno je da itekako održava svoju formu. Njegovo tijelo izgleda zaista odlično iako on ima već 52 godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.