Ibrahimović ponosno podigao novi trofej: Kakav dan!

Uživao u ribolovu

Ibrahimović ponosno podigao novi trofej: Kakav dan!

Midhat Šljivak

Zvijezda Milana Zlatan Ibrahimović itekako uživa u odmoru u Švedskoj.

Strpljivo iskusni napadač čeka da se sezona u Italiji nastavi, a pored obaveznih treninga koje obavlja s Hammarbyjem, ima vremena i za stvari van fudbala.

Tako se danas Ibra odlučio otići na pecanje, a i tamo mu ide veoma dobro. Pohvalio se ulovom ogromne ribe i očigledno da se može naslutiti šta će raditi kada ode u penziju.

Trofej Ibrahimović nije zadržao za sebe već je ribu nakon fotografisanja vratio u vodu i samo je poručio:

"Kakav dan".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ova riba se u Svedskoj zove Gjedde, a na nasem je stuka... Vidi se kako je uspavana, da je vrati u vodu.Ovo je mala ajkula, nekoliko puta mi je prste mogla da odgrize kada sam joj vadio udicu iz usta..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi