Argentinac baš nema sreće

Ibanez se riješio jednog, a pojavio se drugi problem · Saznajemo

Admin Čaušević

Luis Ibanez je jedno od najzvučnijih imena u Premijer ligi, ali iskusni Argentinac još uvijek nije dobio priliku da opravda reputaciju s kojom je stigao u BiH. 

Ibanez je krajem maja u Zagrebu operisao stopalo. Bio je to problem koji ga je mučio duže vremena te je imao plan da potpuno spreman uđe u novu sezonu.

Baš kada se iskusni lijevi bek vratio trenažni proces, nekadašnjeg člana Crvene zvezde i Zagreba stigao je novi problem, tačnije nova problema.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje Ibanez je povrijedio aduktor te ga čeka nekoliko sedmica pauze. Prema prvim prognozama radi se o tri sedmice pauze.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To znači da će popularni Lucho sigurno propustiti nekoliko uvodnih kola Premijer lige, a pod znakom pitanja je i njegov nastup u kvalifikacijama za Europa ligu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.