Dogovorio sa FK Tuzla City saradnju

Kapiten i prvi strijelac Voždovca stiže u Tuzlu!

E. Škorić

Iz srbijanske ekipe FK Voždovac objavili su na zvaničnoj stranici da će njihov sada već bivši veznjak Nemanja Nikolić karijeru nastaviti u Tuzli.

Nikolić je bio kapiten Voždovca i upravo je okončao drugi mandat u srbijanskom superligašu, a sada se okreće novoj avanturi i potpisuje za ekipu FK Tuzla City.

"Želio bih da se zahvalim svima u Voždovcu na sjajnoj saradnji i da poželim ekipi mnogo sreće u narednoj sezoni. Protekle godine smo imali mnogo uspjeha i jednu od najboljih polusezona u istoriji kluba i na to sam ponosan. Srećan sam zbog novih izazova u karijeri i jedva čekam da vidim šta me čeka u novoj stranici moje karijeri", izjavio je Nikolić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je bio najbolji strijelac svoje ekipe i na kraju je privukao pažnju premijerligaša iz Tuzle.

Nikolić je u protekloj sezoni odigrao 25 utakmica za Voždovac, postigao 7 pogodaka i 4 puta asistirao. Prethodno je igrao za Minsk i BATE Borisov u Bjelorusiji, Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Sparta, Hapoel u Izraelu, te crnogorski Grbalj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.