Potvrđeno: Još jedan meč PL u direktnom prijenosu na Arena Sport

Za sada tri susreta

Potvrđeno: Još jedan meč PL u direktnom prijenosu na Arena Sport

S. Mlaćo

Još jedna utakmica M:tel Premijer lige BiH bit će u direktnom prijenosu Arene Sport koja je dobila prava za utakmice elitnog ranga.

Kako smo već pisali, u direktnom prijenosu će biti susreti FK Borac - FK Mladost (subota, 18 h), te FK Željezničar - FK Velež (subota, 20:30 h), a sada je potvrđeno da će u direktnom prijenosu biti i meč NK Široki Brijeg - FK Tuzla City.

Taj susret igra se u nedjelju od 20 sati na stadionu Pecara.

Postoji mogućnost da u direktnom prijenosu bude i još neka od ostalih utakmica, ali zvaničnih informacija još uvijek nema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako je već poznato, prvenstvo u PL starta u subotu, a sigurno da će biti veoma uzbudljivo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

goku_iz_sirokog
FS/BiH treba osigurati prijenos svih utakmica na yt koje ne prenosi Arena ili u suprotnom otvoriti tribine stadiona. Nema smisla igrati, a da ljudi ne znaju sta se dogadja.
13 2
Kladionicar_iz_mira
Arena je pukla. Ne prenositi Sarajevo je klasicni harakiri. Dali 23 miliona da prenose Siroki-Tuzla, utakmicu klubova sa 12 navijaca ukupno.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi