Određeni termini mečeva prvog kola Premijer lige BiH

Ovog vikenda starta nova sezona

Određeni termini mečeva prvog kola Premijer lige BiH

E. Čaušević

Nakon više od četiri mjeseca pauze ovog vikenda se fudbal konačno vraća na terene Premijer lige BiH.

Nova sezona Premijer lige počinje ovog vikenda, a mečevi prvog kola su na rasporedu 1. i 2. avgusta, te je trenutno potvrđeno da će tri meča biti u direktnim prenosima na Areni Sport.

U subotu su na rasporedu četiri utakmice, a sezonu će otvoriti Sloboda i Radnik koji igraju od 17:30 sati. Samo pola sata kasnije počinje utakmica u Banjaluci gdje će Borac ugostiti Mladost.

U večernjem terminu u subotu igraju se još dva meča. U 20 sati Zrinjski dočekuje Olimpik, dok pola sata kasnije počinje derbi na Grbavici između Željezničara i Veleža.

Dvije utakmice će biti na rasporedu u nedjelju. Od 17:30 sati igra se utakmica Krupe i Sarajeva, dok se u 20 sati igra meč na Pecari gdje će Široki Brijeg ugostiti Tuzla City.

Trenutno je poznato da će tri meča biti u direktnom prenosu na Areni Sport, ali i dalje postoji mogućnost da će i preostale tri utakmice također biti u direktnom prenosu.

Subota, 1. avgust:

Sloboda - Radnik (17:30 sati)
Borac - Mladost (18 sati - Arena Sport)
Zrinjski - Olimpik (20 sati)
Željezničar - Velež (20:30 sati - Arena Sport)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja, 2. avgust:

Krupa - Sarajevo (17:30 sati)
Široki Brijeg - Tuzla City (20 sati - Arena Sport)

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

stole
Zasto Arena ne prenosi Divove iz Vijetnama
6 6
Erla
Hoce li biti publike?
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi