Posljednja provjera pred novu sezonu

Borac poražen na Marakani od Crvene zvezde

Edmir Škorić

U generalnoj probi pred novu sezonu Premijer lige BiH, FK Borac je gostovao u Beogradu kod Crvene zvezde i doživio je poraz rezultatom 3:0.

Banjalučani su imali dobre pripreme, ali Zvezda je ipak bila prevelik zalogaj za sastav koji s klupe predvodi Vlado Jagodić. Nije Borac ponižen, dobro se nosio tokom današnjih 90 minuta, ali nije ni previše toga napravio.

Jagodić je izveo najjači tim koji se očekuje i u subotu protiv Mladosti na Gradskom stadionu, ali i Zvezda je igrala u svom najboljem satavu i na kraju je došla do pobjede.

Sam početak meča djelovao je obećavajuće, a u 16. minuti Spiridonović postiže pogodak za domaće nakon sjajne akcije.

Uslijedio je i dobar period igre od strane gostiju. Prijetili Ziljkić i Zakarić, ali Borjan nije imao previše problema da zaustavi te pokušaje.

Zvezdi je pobjedu ovjerio u 54. minuti, pošto je Nikolić eurogolom povisio na 2:0. Mogla je Zvezda do još nekog gola, serija šansi, da bi u posljednjim minutama domaćin došao i do trećeg gola.

Još jedna predivna akcija crveno-bijelih i majstorski potez i pogodak Radulovića.

Zvezda - Borac 3:0

Zvezda: Borjan, Gajić, Pankov, Ivanić, Katai, Nikolić, Rodić, Eraković, Sanogo, Spiridnonović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac: Pavlović, Dulajković, Subić, Jovanović, Milojević, Danilović, Brtan, Vranješ, Ziljkić, Lukić, Zakarić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.