Posljednja provjera pred novu sezonu

Borac poražen na Marakani od Crvene zvezde

22

Komentari (22)

EdwinPol
Ovo je realan rezultat i slika kvalitete Borca. Vidi ti njima sastava, ovo je po meni upitno i za 4. poziciju realno, al uz stimanje i guranje novog sponzora bice sampioni
DamirT
Nema penala,nema pobjede ahahahah
E.Car
Vlado Jagodić ubleha od trenera.
milivoje
Zvezda sa pola snage,ovi Vicini se nisu dodali kako treba,na prvu ništa,par pokušaja iz polukontre,organizacija igre loša
Arnel925
Da je FK Sarajevo igralo protiv Zvezde, onda bi se mogli nadati nesto ali nažalost Borac nije taj nivo još uvijek.
tbra
A sarajevo ko jeste hahahah
Sarajlija46
Naravno da jest
magistar
Zvezda je najjaca u regionu. Mozda je moglo malo bolje u nekim segmentima ali sve ocekivano.
Mazi
Tanko stari tanko . Vidjećemo u subotu sve
Jupp
Dinamo je najefikasniji klub u regionu, kakva Zvezda crna, uozbilji se.. u Evropskim takmicenjima sluzi samo za nabijanje gol razlike.. Zvezda je nekad bila nesto.. nekad..
U zadnjih 20 godina Dinamo iz Zagreba je najjaci u regionu i ima bolje rezultate od Crvene Zvezde.
FighterIXI
Dinamo, Zvezda, Maribor, Partizan, Rijeka.Tim redoslijedom. Neki naš klub kada dođe na nivo Rijeke to će biti veliki uspijeh. Miljam smo daleko od regiona da bi se uopšte poredili. Sartid je ubio Sarajevo a danas više ne postoji ali zato ima stadion kakav u BiH ne postoji ni 15 godina od tog poraza. Toliko o nama.
FighterIXI
Pa tek onda Hajduk, Olimpija, Vojvodina. Tu se možda uglavi neki naš klub. Ali nama fudbal koristi za liječenje frustracija. Očit primjer je Rambo koji je obolio jadan i momku hitno treba pomoći. Jedan dan je hordaš drugi indijanac, a u suštini je budaletina bolesna kojem društvo ako ne pomogne može sebi nauditi.
user1582376900
Zvezda je za Borac, ko PSG za Zvezdu..
FighterIXI
Slažem se. Ali Zvezda igra sa Liverpulom i pobjedi 2:0. Kasnije Liverpul uzme LŠ. A mi izašli na teren sa trenerom konjinom koji ne zna podići moral igračima nego ih ubija psihički glupostima. Znate mi igramo sa Zvezdom. Ma murš! Da je bio Osim ili Ćiro samo za ovu tekmu to bi sasvim drugačije izgledalo. Igrači sumsjajni ali trener je za BSK a ne za Borac. Jednom u 10 g. imaš priliku i ti nešto taktiziraš. Alooo mentol nemam ja 10 života da tebe čekam.
Jupp
@FighterIXI da je Liverpulu trebalo, dobili bi ih ne 2:0, nego 9:0! Ako se sjecas ta Zvezda nije imala mozda ni 5 suteva u okvir gola, branila se sve vrijeme (doduse ne mozes ni napadati takvu ekipu), a posjed lipte svega 25-30%.. i cska moskva, shakhtar su znali velike ekipe dobiti pa su i dalje nizerazredne ekipe, da ne pricam o Zvezdi..
FighterIXI
Sjećaš li se ti rezultata i ko ke pobjedio?
Jupp
@FighterIXI 2:0 za Zvezdu, jesi dobro procitao sta sam napisao?
FighterIXI
@Jupp Napisao si da je Liverpulu trebalo DOBILI bi ih ne 2:0 nego 9:0. Nisu ih uopšte dobili već je Zvezda pobjedila. Pročitaj ti šta si napisao. Po tvome ispade da ih je Liverpul lagano dobio 2:0 a mogao je 9:0 da mu je trebalo. Aj Borac! Pozz
Jupp
@FighterIXI vidim da ne znas izvuci iz konteksta pa da te poguram.
Pisac je htio reci, koliko je Liverpool inferioran nasprem jadne Zvezde, posto je izgubio moze se vjerovati da im nije bila potrebna pobjeda. Da im je bila potrebna pobjeda, ne bi ih pobjedili 2:0 (istom mjerom kao sto je Zvezda Liverpool-a), vec 9:0.
Sudeci po lajkovima, ti si jedini koji nije shvatio sta sam htio reci.
Pozz i tebi
FighterIXI
Extra. Sad na zemlju! Aj Borac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.