Dobit će šansu u Premijer ligi

Ništa od posudbe: Anes Mašić ostaje u HŠK Zrinjski

Endin Čaušević

Mladi napadač Anes Mašić prošle sezone bio je najbolji strijelac Prve lige FBiH jer je u dresu GOŠK-a uspio postići deset pogodaka prije prekida sezone.

Mašić je inače igrač Zrinjskog i mostarski klub je odlučio prošle sezone da ga pošalje na posudbu što se pokazao kao dobar potez.

No, on se na kraju sezone vratio u Zrinjski, te je odlučio na pripremama da pokaže Mladenu Žižoviću da zaslužuje šansu u prvom timu.

Ovaj 20-godišnji Bugojanac je pružio nekoliko veoma dobrih partija u pripremnom periodu, te je Žižović odlučio da ga ostavi u prvom timu, te će dobiti šansu da se dokaže u Premijer ligi.

Prvobitna opcija je bila da Mašić ponovo ide na posudbu u GOŠK, ali sada od toga neće biti ništa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.