Iskusni bh. trener iskreno otkrio

Blaž Slišković bez dlake na jeziku odgovorio na pitanje koga bi trenirao - Sarajevo ili Željezničar?

E. Čaušević

Blaž Slišković je večeras bio gost u emisiji Podcast Inkubator koja se inače prikazuje na YouTubeu.

Iskusni bh. stručnjak je govorio o mnogim stvarima iz svoje igračke i trenerske karijere, te je otkrio nekoliko sjajnih anegdota. Dotakao se mnogih tema, a naravno nezaobilazna bila je i Premijer liga BiH.

Naime, gledatelji su u komentarima postavljali pitanja Sliškoviću, a on je bez dlake na jeziku odgovarao na sve.

Jedno od najzanimljiviji pitanja bilo je koga bi Slišković radije trenirao u karijeri kada bi morao birati između Sarajeva i Željezničara. Nakon kratkog razmišljanja dao je jako zanimljiv i iskren odgovor.

"Hm, ne bih ima ništa protiv toga da vodim ili jedan ili drugi tim", poručio je Slišković, a taj trenutak možete pogledati na video ispod od 8:12.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.