Slišković odgovorio na vječno pitanje: Je li se Balja prestao zaje*avati?

Gost u Podcast Inkubatoru

Slišković odgovorio na vječno pitanje: Je li se Balja prestao zaje*avati?

E. Čaušević

Bh. stručnjak Blaž Slišković večeras je učestvovao u emisiji na YouTube kanalu Podcast Inkubator.

Slišković je govorio o svojoj igračkoj, ali i trenerskoj karijeri, te je odgovarao na pitanja gledatelja. Ovaj Mostarac otkrio je dosta zanimljivosti iz svog života i bogate igračke i trenerske karijere.

Poznato je da je Slišković s dosta uspjeha vodio i bh. reprezentaciju i da nam je 2003. godine malo nedostajalo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo.

Također, jedan od gledatelja prisjetio se i legendarnog meča Vels - BiH kojeg je obilježila izjava Sliškovića koji je vikao s klupe "Bola, reci Balji da se ne zaje*aje". Pitanje je bilo da li se Balja prestao zaje*avati, a Slišković je dao odgovor u svom stilu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jeste prestao se da ne budem vulgaran z... Ali, u tom trenutku, znate, nogometaš kada je na terenu on sasvim sa drugim emocijama doživljava sve to nego trener koji je pored terena. Tako da nisam zamjerio, u tom trenutku mi se to učinilo nepotrebnim i tako sam reagovao. Ni Baljić nije to shvatio ozbljno i nije bilo problema oko toga, ali je kasnije se uozbiljo u utakmici i odigrao je mnogo profesionalnije. Nije to profesionalnost, ne smijete podcijeniti protivnika, kroz noge tunel i to sve, ali samo u svrhu. Ali, to nije bilo u svrhu to je bilo negdje na centru gdje se on upravo tako da se izrazim, eh... zafrkavao", rekao je Slišković, a taj trenutak možete pogledati od 5:22.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi