Poznato lice na treningu Plavih, izmamio je i osmijeh kod Amara Osima

Šehić podržao bivši klub

Poznato lice na treningu Plavih, izmamio je i osmijeh kod Amara Osima

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara večeras su odradili novi trening pred subotnju utakmicu protiv Veleža.

Plavi u okviru prvog kola na Grbavici igraju protiv Rođenih i sigurno je da nas očekuje još jedan sjajan okršaj starih rivala.

Sarajevski tim je danas odradio novi trening na kojem je bilo i jedno dobro poznato lice. Naime, podršku bivšem klubu pružio je i golman Ibrahim Šehić.

Bh. reprezentativac se nalazi u Sarajevu jer je sezona u Turskoj završena. Iskoristio je priliku da posjeti trening voljenog kluba, te je popričao sa svojim bivšim trenerom Amarom Osimom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šehić je za prvi tim Željezničara igrao od 2008. do ljeta 2011. godine, te je uspio osvojiti titulu prvaka, te Kup BiH.

Fotografija FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi