Bez promašaja iz igre

Džanan Musa ubacio pet poena, Netsi ne izgledaju kao tim za doigravanje

Midhat Šljivak

Brooklyn Netsi lagano su večeras poraženi od Orlando Magica rezultatom 128:118.

U prvoj utakmici Netsa nakon četveromjesečne pauze nismo mogli vidjeti puno, pa je na kraju Magic lagano došao do pobjede u ovom susretu.

Dominirao je Orlando tokom kompletnog meča. Ništa Netsi nisu mogli napraviti i na kraju je Magic u direktnom duelu za doigravanje upisao važnu pobjedu.

Džanan Musa je ušao u igru u posljednjoj dionici. Ušao je kada je sve bilo gotovo i uspio je odraditi dobar posao. Za gotovo 10 minuta na parketu ubacio je pet poena (2/2 iz igre), a dodao je i dva skoka i jednu asistenciju.

Kod Netsa najefikasniji je bio Timothe Luwawu-Cabarrot sa 24 poena, dok je Magic do trijumfa vodio duo Fournier- Vučević. Prvi je ubacio 24, a drugi 22 poena.

Netsi nikako ne izgledaju kao tim za doigravanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.