Džanan Musa dobio skromnih sedam minuta i zabio dva poena

Pogodio slobodna bacanja

Džanan Musa dobio skromnih sedam minuta i zabio dva poena

M. Šljivak

Brooklyn Netsi pobijedili su San Antonio Spurse rezultatom 124:119 u drugom pripremnom meču pred nastavak NBA sezone.

Džanan Musa je šansu za igru dobio tek u posljednjoj dionici i nije previše pokazao. Odigrao je sedam minuta i ubacio je dva poena, oba s linije slobodnih bacanja.

Iako su Netsi u ovom meču igrali sa sastavom koji bi teško ikoga dobio u zvaničnoj utakmici NBA lige, uspjeli su da savladaju Spurse.

Međutim, Musa je neočekivano veći dio meča sjedio na klupi. Tek je u finišu ušao, ali je promašio sva tri pokušaja iz igre.

Pored dva poena s linije bacanja imao je jedan skok i dvije ukradene lopte.

Netse je do trijumfa vodio Caris LaVert sa 27 poena, a Tyler Johnson i Rodions Kurucs su dodali po 17. Kod Spursa Derrick White je ubacio 22 koša.

Top Komentari

BobPaisley
...bolji od Doncica definitivno...jbt kad procitam ovakav komentar nasih glupana tamo ispod nekog video na YouTube gdje Doncic rastura...nedavno je neki nas ekspert napisao da je boji i od Kyrie Irvinga,ali ne daju mu sansu da se dokaze,ljudi se tamo sprdali sa njim...nekad me bude stid sto sam iz BiH kad vidim sta moji sunarodnjaci lupaju tamo...
9 3
dinass
Treba da razmislja o povratku u evropu,nije to sramota i 20x bolji igraci su se vracali
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi