Plemići danas otvaraju sezonu

Stigli rezultati: U Zrinjskom svi negativni na testiranju na COVID-19

U četvrtak su nogometaši, te stručni stožer HŠK Zrinjski izvršili obavezno testiranje na COVID-19 virus pred sami početak Premijer lige BiH.

Testovi svih nogometaša i trenera i ostalih testiranih osoba iz kluba su negativni te će Mostarci danas bez problema s koronavirusom ući u prvu natjecteljsku utakmicu još od marta ove godine.

Na stadionu pod Bijelim Brijegom gost Plemićima bit će ekipa povratnika u najjači rang bh. nogometa sarajevski Olimpik koju s klupe predvodi Darko Vojvodić.

Zrinjski je apsolutni favorit u današnjem susretu koji počinje u 20 sati i koji ćete moći pratiti uživo u tekstualnom prenosu na SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.