I sam želi kupiti 10 dresova

Sudeći po reakciji Fanima, dresovi Sarajeva će brzo da "planu"

Edmir Škorić

Fudbalski klub Sarajevo u novoj sezoni nastupat će u opremi svjetski poznatog proizvođača opreme Nike.

U prvom kolu u Krupi na Vrbasu jučer su izabranici Vinka Marinovića nastupali u bijelim dresovima s bordo prugicama i navijači su bili oduševljeni.

Bijeli dresovi su gostujući, dok je naravno prva garnitura i dalje bordo boje, ali također sa određenim promjenama i uglavnom Sarajevo dobija pozitivne kritike javnosti i navijača na osnovu izgleda nove opreme.

Treći dres, poput nekih evropskih velikana koje oblači Nike, dolazi u crnoj boji i upravo taj je posebno oduševio Matthiasa Fanima, krilnog igrača koji je nedavno stigao u Sarajevo iz Mladosti Doboj Kakanj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sudeći po reakciji Fanima, koji je sam odlučio da kupi 10 dresova u crnoj boji, Sarajevo će itekako profitirati od prodaje istih, a od danas ih mogu kupiti svi članovi bordo tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.