Sarajevo traži Šefa omladinskog pogona!

Raspisan oglas

Sarajevo traži Šefa omladinskog pogona!

A. Čaušević

Aktuelni prvak BiH, FK Sarajevo izdao je oglas u kojem se traži šef omladinskog pogona. 

U oglasu objavljenom na zvaničnoj stranici Bordo kluba navedeni su minimanli uslovi koje treba ispunjavati svaki kandidat kao i opis posla.

Svaki kandidat između ostalog treba imati PRO licencu i poznavati engleski jezik uz tri godine iskustva, a svoje izvještaje podnost će koordinatoru za sportski segment te generalnom direktoru.

Prijave sa motivacionim pismom će se primati do 11. augusta, saopšteno je iz FK Sarajevo uz napomenu da će kandidati koji uđu u uži izbor biti kontaktirani.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Kompletan oglas s detaljima pročitajte ovdje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi