Svaka sitnica se prati

Kako je igrica "Call of Duty" otkrila transfer Jadona Sancha u Manchester United?

Endin Čaušević

Engleski mediji uvjereni su da će Jadon Sancho ovog ljeta napustiti Borussiju Dortmund, te da će karijeru nastaviti u dresu Manchester Uniteda.

Sancho je u Dortmund stigao iz Manchester Cityja za svega osam miliona eura, a tri godine kasnije njemački klub će ga prodati za oko 105 miliona funti. Engleski fudbaler je pokazao želju da se vrati kući, a njegov novi klub će gotovo sigurno biti United.

Već neko vrijeme se špekuliše da United pregovara s Dortmundom oko cijene za Sancha, te da je on već sve dogovorio što se tiče ugovora s Crvenim đavolima.

The Sun je također otkrio da je Sancho već neko vrijeme u kontaktu s nekoliko igrača Uniteda. U javnost su procurile informacije kako oni zajedno online igraju igricu "Call of Duty: Warzone", te da je Sancho već praktično igrač Uniteda.

Prvo je počeo igrati ovu igricu s Lingardom, a kasnije su se u sve uključili još Rasnford, Pogba, James i Williams. Oni skoro svaki dan provedu po nekoliko sati igrajući ovu igricu, a to je sve otkrio Lingard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igramo svaki dan Call of Duty. Tu su sa mnom jos Rashford, Williams, James, Pogba i Sancho. Uživamo u tome", rekao je Lingard.

Naravno, nije dugo trebalo da engleski mediji to shvate kao znak da Sancho stiže u United, te da se svakog dana samo očekuje zvanična potvrda njegovog transfera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.