Sedmično bogatiji za 400.000 eura

Nekada fudbalski mag, a sada kip: Ono što Bale radi na treningu je sramotno

Admin Čaušević

Gareth Bale posljednjih sedmica utakmice posmatra sa tribina, a ako je slutiti po njegovom ponašanju na treningu Real Madrida tako će biti i u narednom periodu.

Finiš sezone La Lige Bale je obilježio svojim potezima i reakcijama na tribina Alfredo Di Stefano stadiona, posebno je upečatljiva ona kada je stavio masku preko lica i pretvarao se da spava.

Evidentno je da Zinedine Zidane više ne računa na 31-godišnjeg ofanzivca, a Velšanin dolazi na treninge samo zato što mora, barem sluteći po njegim reakcijama.

Prije nekoliko godina kada je bio na vrhuncu Bale je bio fudbalski mag zbog svojih sjajnih prodora i golova, a sada se na treningu Reala djeluje totalno nezainteresovano i izgleda poput kipa uz minimalne pokrete.

Potražite više informacija na temu La Liga:


Ako se pitate zašto se Baleu ne ide iz Real Madrida, odgovor je vrlo jednostavan - sedmična plata u iznosu od 400.000 eura do juna 2022. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.