Bijeljinci dočekuju Željezničar

Fudbaler Radnika će sutra ako treba igrati i sa jednom nogom

A. Čaušević

Jedan od zanimljivijih mečeva 2. kola Premijer lige sutra će u Bijeljini odigrati Radnik i Željezničar. 

Izabranici Slavka Petrovića su danas na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Bijeljini odradili posljdnji meč, a sluteći prema najavama domaći će biti izuzetno motivisani.

U izjavi za zvaničnu stranicu Radnika veznjak Nedim Mekić će učiniti sve da sutra istrči na teren protiv sarajevskih Plavih.

"Ako treba igram i sa jednom nogom" poručio je Mekić.

"Radu sa golmanima priključio se i Zoran Sofrenić koji je bio odsutan u radu sa prvim timom a raduje oporavak i Nikole Popare, koji bi mogao sutra na teren i od prve minute.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno ni večerašnji trening nije prošao bez vjernih navijača, koji, na žalost, sutra neće biti u mogućnosti da pomognu svojim bodrenjem sa tribina", navodi se na Facebook stranici Radnika.

Meč Radnik - Željezničar igra se sutra s početkom u 17 sati. Prvobitno je bilo planirano da se susret igra pod reflektorima, ali to neće biti slučaj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.