Petrovića jedna stvar bode u oči u odnosu na posljednji meč sa Željezničarom

Meč se ponovo igra u Bijeljini

Petrovića jedna stvar bode u oči u odnosu na posljednji meč sa Željezničarom

A. Čaušević

Drugo kolo Premijer lige svojim međusobnim duelom na stadionu u Bijeljini otvorit će Radnik i Željezničar. 

Željezničar je u prvom kolu pobijedio Velež s 3:0 te gosti dolazi puni samopouzdanja, dok su Bijeljinci osvojili vrijedan bod na gostovanju kod Slobode (1:1).

Tokom pauze između dvije sezone obje ekipe su pretpile određene promjene u igračkom kadru, a trenera domaćih Slavka Petrovića će jedna stvar da bode u oči u odnosu na posljednji ligaški duel ova dva tima.

Naime, čak šest igrača u odnosu na utakmicu iz februara sutra neće nastupiti za Radnik što najbolje govori kakve promjene je doživio radnik.

U remiju (0:0) protiv Željezničara za Radnik su tada igrali Luka Bilobrk, Slaviša Radović, Srđan Bečelić, Miloš Plavšić, Demir Peco i Ševko Okić, a sutra neće nastupiti jer su suspendovani ili su napustili klub.

Sutrašnja utakmica Radnik - Željezničar počinje u 17 sati uz direktan prijenos na kanalu Arena Sport.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Za svakog ko vam fali potrudicemo se zabiti vam po gol i da se to nekako kompenzira. :)
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi