Borac ima stopostan učinak nakon dva kola

Jagodić pred derbi protiv Željezničara: I na Grbavicu idemo da pobijedimo!

Samir Mlaćo

Borac je sinoć sa 2:0 savladao Slobodu koja se dobro držala ali na kraju ipak poklekla.

Banjalučani su tako upisali drugu pobjedu i sigurno da mogu biti zadovoljni otvaranjem sezone.

"Očekivao sam da se može desiti ovako nešto. Vidjelo se da je Sloboda u prvom poluvremenu dobro postavljena. Griješili smo zbog pritiska i prevelike želje. Nismo počeli kako smo očekivali. Lopta u prvih 45 minuta nije htjela u gol. Dogovorili smo se u poluvremenu kako ćemo, imamo iskustvo i uspjeli smo da postignemo dva gola u drugom dijelu, a sačuvali smo mrežu, tako da sam veoma zadovoljan. Imamo gol razliku 8:0, to je sasvim zadovoljavajuće i sada se spremamo za ono što nam slijedi", kazao je Vlado Jagodić.

Već u utorak Banjalučane očekuje novi ispit. U goste će Željezničaru koji također ima stopostotan učinak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Idemo na Grbavicu sa šest bodova koliko je osvojio i Željezničar, biće to pravi derbi, a u Sarajevo idemo ne da se branimo, već da se nadigravamo i pokušamo stići do pobjede", poručio je Jagodić.

Susret na Grbavici se igra od 17 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.