Borac riješio pitanje pobjednika protiv Slobode

Banjalučani postigli i drugi gol

Borac riješio pitanje pobjednika protiv Slobode

Ekipa Borca u ovim momentima riješila je pitanje pobjednika u duelu protiv Slobode. 

U 2. kolu Premijer lige BiH Banjalučani su se dosta mučili, ali su u drugom dijelu slomili otpor žilavog protivnika.

Nakon šrto je prvi gol dao Lukić, drugi je djelo igrača Slobode Mujkića koji se nespretno snašao i pogodio vlastitu mrežu u 83. minuti susreta.

Iako do kraja ima da se igra još nekoliko minuta, čini se da su stvari riješene i da će Borac s maksimalnim uničkom završiti uvodna dva kola u Premijer ligi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Sloboda je totalni autsajder u Premijer ligi ove godine. Sa ovakvim timom od deset bekova bez napadača Sloboda nije u stanju pobjediti ni tim iz opštinske lige! Najbolje je da se Sloboda povuče iz daljneg takmičenja i da se više ne troši novac poreskih obveznika na bezvrijednu ekipu totalnih levata ! Ugasite se to vam je najboilje rješenje i krenite kao Čelik od početka, rasterećeni i bez dugova!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi