Kraljevi ispali iz Lige prvaka

Ramosova reakcija na drugi kiks Varanea najbolje pokazuje kakvog kapitena ima Real!

Admin Čaušević

Real Madrid je ovosezonsko izdanje Lige prvaka okončao u osmini finala. U dvomeču je bio bolji Manchester City sa ukupnih 4:2. 

Manchester City je u revanš meču s 2:1 pobijedio Real, a pobjedu Građanima je poklonio Rapahel Varane koji je napravio dvije velike pogreške. 

Zinedine Zidane na ovom susretu nije mogao računati na Sergija Ramosa. Kapiten Kraljeva je bio suspendovan i sa tribina je pratio susret. 

Kao što je bilo i očekivano Ramos je bio poprilično nestrpljiv i sigurno mu je bilo žao i krivo što ne može biti na terenu, pa su kamere s posebnom pažnjom pratile njegove reakcije. 

Nakon što su Građani zabili drugi gol, iskusni štoper je ustao sa svoje stolice, prvo je napravio facu kojom iskuzuje nezadovoljstvo, a onda je kapitenski dao podršku svojim saigračima. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.