Varane se oglasio nakon kriminalne partije protiv Manchester Cityja

Preuzeo krivicu na sebe

Varane se oglasio nakon kriminalne partije protiv Manchester Cityja

Endin Čaušević

Real Madrid se već u osmini finala oprostio od Lige prvaka nakon poraza od Manchester Cityja.

Građani su u obje utakmice slavili sa 2:1 protiv kraljevskog kluba, te su zasluženo prošli dalje. Real je u Manchester doputovao s nadom da će doći do preokreta, a li to nisu uspjeli najviše zbog svog defanzivca Raphaela Varanea.

Naime, francuski fudbaler je napravio dvije nevjerovatne greške kod oba gola engleskog tima koje su surovo kaznili Sterling i Gabriel Jesus. Nakon utakmice Varane je priznao svoju krivicu, te se izvinio saigračima.

"Želim da preuzmem odgovornost za ovo večeras. Ovaj poraz je moja krivica i žao mi je zbog saigrača koji su se borili maksimalno. Greške se na ovom nivou itekako skupo plaćaju", poručio je Varane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Lahko je biti stoper pored Sergija Ramosa, ha ja...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi