Bijesni zbog još jedne njegove loše partije

Navijači Real Madrida "preimenovali" Edena Hazarda

Edmir Škorić

Eden Hazard je kao veliko pojačanje došao u Real Madrid, ali nije ni približno igrao kao u dresu Chelseaja.

Hazard je u ljeto prošle godine stigao za 120 miliona eura i nastala je prava euforija u Madridu, no onda su uslijedile loše partije, gol ga nije htio, a uz to je doživio i jednu povredu.

Belgijanac je zakazao i jučer u meču protiv Manchester Cityja na Etihadu, u kojem je Real poražen s 2:1 i na kraju je ispao iz Lige prvaka.

Bio je to dobar povod navijačima da ga nastave kritikovati, pa su mu "dali" i novo ime, pa su ga tako sarkastično proglasili "Hazalgo".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Eden je u 22 meča u dresu Reala postigao tek jedan gol, a ostaje da se vidi hoće li sljedeće sezone napokon biti onaj pravi, čemu se nadaju i svi u Realu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.