Trener Bratstva u svom elementu

Šou Nikole Nikića nakon utakmice: Ne znam ni koga sam danas ubacio u igru, a trebalo je biti 12:4

Edmir Škorić

Bratstvo je danas na stadionu Luke savladalo Goražde s 2:0 na premijeri nove sezone Prve lige FBiH.

Nikola Nikić bio je zadovoljan zbog pobjede, a naravno u svom je stilu sve komentarisao.

"Sjajna utakmica. Sretan sam zbog pobjede. Čestitke momcima do neba. Nisam htio ništa da govorim prije utakmice da ne bi neko rekao da tražim alibi, ali danas nije bilo 11 igrača. Vidjeli ste ko mi je sve ušao i ko mi je bio na klupi, ali momci su odigrali maestralno. Realan rezultat je trebao biti 12:4. Nema šta nismo fulali. Ali isto tako kada smo promašili te šanse, umjesto da vodimo 5:0, oni su mogli zabiti 3-4 prilike. Teško je vrijeme poslije kiše, ali momcima svaka čast. Čestitam kolegama, igračima, Goraždu na izvanrednoj utakmici. Žao mi je što nema publike, šteta je da ne gledaju ovakve utakmice", rekao je Nikić za SportSport.ba.

Dakle, puno problema pred utakmicu, neke igrače Nikić koje je koristio - nije ni znao.

"Nisam imao izbora. Prije dva dana došao mi je mali iz Brčkog, ne znam dijete, morao sam ga staviti. Imamović je mjesec i po na nekom odmoru, ne zunam ni šta je, da li su mu nogu odsjekli... Ne znam više ni koga sam ubacio danas", dodao je Nikić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U petak Bratstvo igra protiv Orašja.

"Svaka je utakmica nešto novo. Idemo da se nadigravamo. Bitno je da pobijedite prvu utakmicu. Uvijek sam prvu utakmicu volio da igram na strani. Mnogo je lakše".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti