Rođeni dobili derbi

Ufff, šta je ovo? Kakva slika za motivaciju u svlačionici Veleža!

Admin Čaušević

Za igranje gradskog derbija motiv postoji sam od sebe, međutim za okršaj gradskim rivalom se obično traži dodatna motivacija. Takvu su večeras u interesantnoj slici imali igrači Veleža.

Velež je odigrao odličan meč protiv Zrinjskog. Rođeni su slavili sa sigurnih 2:0, a pogođali su Obren Cvijanović i Fejsal Mulić.

Feđa Dudić je svoje izabranike motivisao zanimljivom slikom na kojoj je naslikan Veležov bulldog kako vreba biftek u kojem je zabijena zastava Zrinjskog. Dok je u pozadini stadion Rođeni.

"Slika koja je stajala u svlačionici kao motivacija za utakmicu. Zahvaljujem se drugu Dženi iz Sarajeva na napravljenoj slici", kazao je Dudić poslije utakmice za SportSport.ba.

Naravno poslije utakmice uslijedilo je slavlje igrača Veleža, a neizbježne su bile zajedničke fotografije kako na terenu, tako i u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Veležu je ovo bio drugi uzastopni trijumf u mostarskom derbiju jer su Rođeni i proljetos slavili, tada sa minimalnih 1:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.