Veliki i u porazu: Gospodska reakcija Zrinjskog nakon poraza!

Velež slavio

Veliki i u porazu: Gospodska reakcija Zrinjskog nakon poraza!

A. Čaušević

Prvi ovosezonski mostarski derbi pripao je Veležu koji je s 2:0 pobijedio Zrinjski. 

Derbi za grad na Neretvi igrao se na stadionu Rođeni na kojem su po prvi put zasijali reflektori u jednoj takmičarskoj utakmici.

Izabranici Feđe Dudića su na kraju upisali zaslužen trijumf, a igrači u crvenim dresovima su postigli po gol u oba poluvremenu.

U finišu prvog poluvremena uz pomoć stative zabio je Obren Cvijanović, dok je pobjednik riješen u 89. minuti kada iz slobodnjaka sjajno zabija Fejsal Mulić.

Nakon poraza Plemići su pokazali manire gospodskog kluba jer su čestitali Veležu na pobjedi uz naglasak da je trijumf bio zaslužen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kraj utakmice. Zaslužena pobjeda Veleža koji je slavio golovima Obrena Cvijanovića (43.) i Fejsala Mulića (89.)", bila je prva reakcija Zrinjskog nakon poraza.

[facebook]https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/posts/10163977957220023[/facebook]

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Velika gospoda su bili i prosle godine kada su zastavicu Veleza koju su dobili na pocetku utakmice bacili u wc solju
23 5
roki-rokic
Jo's malo I oni zavrsaju kao Aluminium .Nema vise plackanja drzave preko aluminijuma I zatvaranja rupu u svinskom
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti