Slavlje na ulicama

Sinoć u Mostaru nije bilo spavanja!

Admin Čaušević

Velež će gazdovati Mostarom i u narednom periodu nakon što je sa 2:0 pobijedio Zrinjski u prvom ovosezonskom gradskom derbiju. 

Navijačima Rođenih svaka pobjeda znači mnogo, međutim ona nad najljućim i najvećim rivalom je uvijek mnogo više od običnog trijumfa.

Mnogobrojne pristalice Veleža sinoć nisu mogli biti na tribinama, ali su svojih "pet minuta" dočekali nakon utakmice kada su slavili mostarskim ulicama.

Mnogi Mostarci kojim je crvena boja u srcu sinoć od sreće, radosti i ushićenja nisu mogli zaspati svjesni velike pobjede izabranika Feđe Dudića.

Formirane su kolone automobila, čule su se sirene, pjevale su se pjesme. Kratko i jasno slavilo se do duboko u noć.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, previše vremena za odmor fudbaleri Veleža baš i nemaju jer ih sredinom sedmice očekuje novo iskušenje i gostovanje na startu sezone odličnom Širokom Brijegu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.