31

Komentari (31)

UMDOGROBA
Slave jer znaju da im je ovo prva i zadnja pobjeda??
Zrinja4ever
Cestitam na fer pobjedi. Hvala vam sto ste ih dobili onako tvrdoglave misle da su najbolji pa nece da se trude. Trebali ste ih razbit.
Jugovina
Ovaj portal je nazalost postao jednonacionalni i hladno se dopusta vrijedanje drugih na svim mogucim osnovama i bez ikakvih sankcija. Steta i vasa sramota.
Arnel925
Upravu si. Primjetio sam da Veležovi navijači vrijeđaju puno ovdje navijače Zrinjskog. Pobjedili ste, nema potrebe za vrijeđanje, pogotovo ne na nacionalnoj osnovi. Zrinjski je BiH klub i uvijek predstave BiH u Evropi u najboljem svjetlu
Breba
Hajde strucnjak vise ukini sa komentarima. Sta god otvorim uvijek ti i tvoje šupljiranje. Smaraš a i pojma nemaš.
Mehaga
Ustasicici mirujte,ne laprdajte
Pikachu11
Pišaj nacionaliste!
Pikachu11
poznati
@BOSPYRIN smrt nacionalistima poput tebe
Breba
E idiote opet ti. Onda ti evo opet: MRŠŠŠ
bazaorao
Svinjski je titule uvijek osvajao uz pomoc sudija i saveza kao i migranti (zasluzena pretprosle sezone)
007
Šta se desilo? nisam u toku, jeli ovo prvenstvo opet prekinuto? pa Velež proglašen šampionom? ovolika kolona, korzo, sviranje može biti samo zbog žampionske titule ili? hihihihihihi kakav papanluk, malo im za sriću triba ajhihihi
VELEZ
Neces ti nikad razumit ovakav ljubav prema klubu. Ako se ovako slavi jedna pobijeda sta ti onda to kaze budalo?
Breba
Mrššš budalo iskompleksirana
Pikachu11
Kmeeeee plakyyyy
poznati
@BOSPYRIN eto, vidi se koji si retard, svaki derbi se slavi na ovakav nacin..
Arnel925
Gledajući sportski na stvari treba će godina i godina da Velež dostigne nivo Zrinjskog. Jer može biti da je Zrinjski izgubio derby ali takvoj ekipi je cilj titula. Dok bi velež bio zadovoljan i sa petim ili sestim mjestom, to je razlika. Ali ako nastavi Velež, možda za koju godinu se i oni budu borili za titulu. Ove sezone treba biti fokus da ne ispadnu iz lige opet. Duga je sezona. Sad trebaju zaboraviti Zrinjski i dalje u Široki Brijeg.
user1579962154
Ne prosipaj se. Jako je jadno i ofucano podržati na bilo koji način klub koji ti pljuje po državi. Njima je titula dovoljno daleko a naša očekivanja su velika. Da se zadovoljavamo malim stvarima ne bi ni danas slavili.
Hakkinen
Bravo. Kada ti neko konstantno pljuje po državi i onda ti isti očekuju da im respekt daš...od mene NIKADA pa da Svinjski bude još 58 puta a nadam se da neće jer nema Aluminija da ga kradu UZP-ovci i finansiraju HŠK zamisli jbt predznaka " hrvatski i što li športski nikada mi jasno neće biti...čuj Š ". Da ja budem iskren nikada baš nikada ih nisam simpatisao niti gledao kao BH klub jer mašu zastavama druge države. Fujjjjj za ovaj Uzp-ovski hŠk i neka mahnu i oni jednu Praljkovačku jer kaþu Praljak na 100m osvojio prvo mjesto hehehehehehehehe . A za dragi Velež....samo tako momci biće uspona i padova ali pregrmili ste i vi svašta i veliki pozdrav od navijača Sarajeva.
Arnel925
Pa to je problem što vi očekujete više nego što je moguće trenutno. Realno je da dođete na Grbavicu i izgubite 3-0 čak i više. Realno bi bilo i da ste izgubili jučer. Nisu male stvari završiti u top 5 u ovoj ligi ako to uspijete jer Zrinjski, Zeljo, Borac, Sarajevo, Široki su ekipe koje su klasu ispred svi ostali. Znaci treba vam biti cilj završiti ispred jedne od ovi navedeni ekipa.
VELEZ
Pa naravno da nam treba doci do toga jer nam je ukraden stadion pa ulazemo pola novca u izgradnju novog. Glupane glupi, zrinjski moze sve pare bacat na igracima ali vidis opet im dzaba, nece niko da igra srcem za nametnuti politicki klub.
Hakkinen
@BOSPYRIN Ćoro briši....znaš onu šalu???
Fakat si se natovario na svaki članak o Veležu, ohani malo Apaurin ( apoteka ti menza bila dabogda) i drži se svojih " U " mišljenja .
Jeste Svinjski je klub svih naroda i narodnosti sa onim uzp-ovskim KRVATSKI SPORTSKI klub ( žalosna van majka koji je to kompleks).
I ĆORKI u kojem rangu takmičenja je Svinjski igrao prije 1992?
Vidim razumiješ se u politiku prije svega , provokator , sport i starkelja si kao i ja ali do poslije rata za Svinjski i tu plastiku od kluba majke mi nikada čuo nisam. Pa pošto ĆORKI si toliki poznavalac svega ovoga ljubazno ću re zamoliti da mi kažeš rang takmičenja prije 1990 godine gdje je HŠK Zrinjski osvajao titule?
Sportski pozdrav a ovaj politički...hebe mi se za njega APOLITIČAN sam ali nepravda boli.
L.p
nemozetako
@Arnel925 nismo trebali izgubiti sinoc neg pobjediti, jer je to realno. Skupina placenika u skutora cija je svrha postojanja samo da budu kontra Veleza. Dok oni svi ulazu pare u igrace mi pravimo stadion i dovodimo ihrace. Zamisli da je obrnuta situacija?? Nmzs josbuvijek to porediti Al polako vrlo brzo, mnogo brze nego sto mislis gledace nam svi u ledja
nemozetako
nije nam nuden stadion da na njemu igramo, nemoj da lazes i glupoati pises.
Ovaj Bospyrin je izgleda vatreni navijač Veleža prati nas uz stopu i sve članke o Veležu bravo hahahahahaha.
Jugovina
90% para ulozenih u stadion je od grada ili visih nivoa vlasti tako da vi niste nista svojih para ulozili. Neka se pravi, nije mi ni malo krivo, dapace svima je bolje kad se popravlja infrastruktura li malo realnosti ne bi bilo lose.
vence
Odakle ti to majket? Koliko je to para uloziocGrad ili FBiH..il kako ti kazes visih nivoa vlasti? Slovom i brojem..i priznacu :)
rodjak
nemas ti pojma,cuj 90% para dali visi nivoi vlasti hahahaha,po njimas bi pocrkali od gladi i davno bi se ugasili,bolje ti je da sutis kad veze nemas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.