Sarajevo ponovo u bubnju

Bh. šampion već sutra u novom žrijebu!

Admin Čaušević

Sarajevo je danas saznalo svog prvog evropskog protivnika, a već sutra bh. šampion će se naći u novom žrijebu. 

Bordo tim će u prvom pretkolu igrati protiv Connah's Quay Nomadsa. Domaćin bi trebao biti prvak Velsa, ukoliko UEFA ne odluči da se meč igra na neutralnom terenu.

Sarajevo će sutra učestvovati u novom žrijebu. Tada će bh. šampion saznati potencijalnog rivala u drugom pretkolu Lige prvaka.

UEFA će u međuvremenu napraviti podgrupe baš kao i za prvo pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, utakmica Connah's Quay Nomads - Sarajevo će se igrati 18. ili 19. augusta. Važno je napomenuti da će se igrati samo jedan eliminacioni meč.

U slučaju da ispadne u prvom pretkolu koševski premijerligaš će svoj evropski put nastaviti u 2. pretkolu Europa lige što znači da Bordo tim u narednim sedmicama čeka veliki broj mečeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.