Ljut zbog poništenog gola

Messi ipak nije prijetio Manolasu, već je odbio sudiju Cakira

Admin Čaušević

Lionel Messi i Cuneyt Cakir se poznaju već dugi niz godina pošto turski sudija iz sezone u sezonu sudi najvažnije mečeve sezone.

Barcelona je u revanš meču s 3:1 pobijedila Napoli i plasirala se u četvrtfinale. Nakon utakmice zabilježena je scena kako Messi nekom prijeti prstom.

U prvi mah činilo se da je riječ o Kostasu Manolaru koji je provocirao igrače Barcelone, međutim ipak je riječ o sudiji Cakiru.

Argentinac je bio isfrustriran pojedinim sudijskim odlukama, posebice onom iz prvog poluvremena kada mu je VAR tehnologija poništila gol.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon posljednjeg zvižduka Cakir je krenuo da pruži Messiju stisnutu pesnicu i pozdravi se. Kapiten Barcelone je to odbio i počeo mahati prstom...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.